Holo Lilo

MASSAGEPRAKTIJK BONMASSAGES

TIJD VOOR ME-TIME

Holo Lilo

 

De holo lilo is een opblaasbaar luchtbed met een gat in het midden, ontwikkeld voor gebruik tijdens de zwangerschap om vrouwen op hun buik te laten liggen.

 

Tot nu toe zijn we er altijd vanuit gegaan dat zodra je buik te groot wordt, op je buik liggen één  van die dingen is die je niet meer kan doen tijdens je zwangerschap. Voor de buikslapers onder ons is dit een heel vervelend probleem.

Dat kan vanaf nu gelukkig veranderen! Steeds meer professionals beseffen dat het liggen op je buik niet alleen ontspannen is maar ook pijn en ongemak verlicht in je bekken en rug. En dit is juist zo belangrijk in de aanloop naar de bevalling.

 

De holo heeft een revolutie teweeggebracht in het op je buik liggen tijdens de zwangerschap. Verloskundigen, osteopathen, yoga leraren, fysiotherapeuten, vroedvrouwen, iedereen die de Holo gezien heeft geven hun goedkeuring om dit te gebruiken tijdens de zwangerschap. Ook zijn ze verbaasd dat er nog  niet eerder zo iets is ontwikkeld.

 

Slapen

 

Als je het  moeilijk vindt om te slapen en weer gewoon op je buik wil liggen om de nodige rust te krijgen, dan zal de Holo dit voor u doen. De ontwikkelaar heeft professionals gevraagd naar hun mening en iedereen gaf aan dat er geen  medische reden is waarom je niet zou mogen liggen met je gezicht naar beneden terwijl je zwanger bent. Alleen de  hand liggende fysieke beperkingen maken dat je stopt met buikslapen. Veel vrouwen gebruiken kussens om op hun buik te slapen staat dus dit is echt een aangepaste versie om dit eenvoudiger te kunnen. Bij twijfel over het slapen voor lange periodes op de Holo, vraag dan eerst advies aan uw arts of verloskundige. Ook als je ergens pijn gaat krijgen stop dan meteen met het gebruik en neem contact op met je arts.

 

Gebruik - one size fits all

 

De holo kan gebruikt worden tijdens het gehele verloop van de zwangerschap vanaf het moment dat het onmogelijk wordt op je buik te liggen, tot aan de geboorte. One size fits all, echt! Zorg er altijd voor dat je heupen op de opstaande rand zitten om  te vermijden dat je rug hol gaat trekken door het gat. Deze opstaande rand is specifiek toegevoegd om je rug te ondersteunen, zonder de rand zou  de holo gewoon niet goed werken.

 

Droog gebruiken - te gebruiken met zowel hoofd en lichaam compartimenten opgeblazen of met een leeggelopen hoofd gedeelte zodat je een kussen kunt gebruiken voor meer comfort.

 

Op het water - altijd allebei de compartimenten opgeblazen.

 

Relax

 

Als je op je buik tv wilt kijken, een boek wilt lezen of een dutje wil doen zoals je gewend was, dan is de holo precies wat je nodig hebt. Laat het hoofdkussen leeglopen en je kan een gewoon kussen gebruiken om het nog ontspannener te maken.

Fysiotherapie en Osteopathie

tijdens fysiotherapie behandelingen hoef je niet meer op je zijn te liggen voor een behandelingen. Neem de holo met je mee en je kan op je buik liggen voor je normale behandeling. Of fysiotherapeuten…waarom zou je niet een holo aanschaffen voor al je zwangere klanten? 

 

Massage

 

Verwen jezelf met een massage thuis! Bij mij in de praktijk kan je natuurlijk op mijn behandeltafel met buikuitsparing liggen….

 

Zonnebaden

 

Daar heb je zeker de holo voor nodig, zalig tijdens de vakantie zonnen op het strand of om te drijven in het zwembad of de zee. Compleet ontspannen, is het wel echt vakantie zonder de holo?

 

Yoga

 

Voor totale ontspanning tijdens het einde van de yoga les, waarom zou je je holo niet meenemen, als je medecursisten zullen jaloers op je zijn! Of yoga docenten waarom schaf je er niet een paar aan als speciale afsluiting voor het einde van de les?

 

Afmetingen en gewicht

 

De holo is 185 x 65 x 18cm (max 21cm bij het gat), diameter van het gat is ongeveer 30cm. De holo in de verpakking weegt ongeveer 1.5kg.

 

Voor reviews check http://www.holo-lilo.com/reviews.html